tanguero.dk


Om underviserne
Stacks Image 47
Stacks Image 49
Stacks Image 51
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Jesper har danset argentinsk tango siden 1995 og har igennem årene modtaget undervisning hos både danske og flere internationalt kendte argentinske undervisere. Jesper er en erfaren underviser og har sammen med Annette undervist i tango i de sidste 16 år.
Annette har danset argentinsk tango siden 2005. Annette er en erfaren underviser med solid pædagogisk ballast og har sammen med Jesper undervist i tango i de sidste 16 år.
Annette har ligeledes udviklet sin dans med studier hos flere internationalt kendte dansere.
Mere om Annette: https://annetteikast.dk
Jesper og Annette tager i deres undervisning især udgangspunkt i klassisk argentinsk tango. De lægger vægt på den gode omfavnelse, som er forudsætningen for en behagelig og tydelig føring, og på den naturlige bevægelse, som gør dansen let, ubesværet og elegant. Desuden vender de igen og igen tilbage til grundteknikken, som er fundamentet for en smuk improviseret dans. Jesper og Annette skaber en tryg og god stemning og er anerkendt for deres pædagogiske fremgangsmåde.
Sammen grundlage de i april 2009 "Tangoforeningen i Køge" og ledte den frem til 2019, hvor de gave stafetten videre til yngre kræfter.