tanguero.dk

Tango i Køge
Stacks Image 81
Den argentinske tango kom for alvor til Køge i september 2008 hvor FOF Køge Bugt på opfordring satte tangoen på undervisningsprogrammet. Efter en relativ forsigtig start i sept. 2008 er der nu - snart 15 år efter (i 2023) et veletableret tangomiljø i Køge.
Det er muligt både at modtage undervisning på hold, som udbydes af FOF-Køge Bugt (eller privat efter aftale) og at gå ud at danse i Teaterbygningens stemningsfulde Musikcafé.
Tangoforeningen i Køge
Tangoforeningen i Køge er dannet 28. april 2009 i samarbejde med elever, som fulgte Annette Ikasts og mit første undervisningssæson i argentinsk tango i Køge.
Foreningen er en "almindelig, frivillig forening" og godkendt i Køge Kommune jf. kommunalfuldmagten med deraf følgende ret til lån af kommunale lokaler.

Foreningens formål er at fremme kendskabet til og interessen for den argentinske tango og dens kultur herunder dens historie, dansen, musikken og beslægtede danseformer.
Formålet søges fremmet gennem afholdelse af arrangementer med f.eks. dans, undervisning og koncerter. m.m.

Foreningen har gennem årene arrangeret workshops, kurser, månedlige praktiker og milongaer og haft besøg af dansere, undervisere og orkestre fra såvel Danmark, Sverige og Argentina.Stacks Image 15
Herunder er et lille galleri med nogle af de flyers og plakater, som jeg har lavet til foreningen i forbindelse med gæstende dansere og musikere:
Stacks Image 47
Stacks Image 57
Stacks Image 85
Stacks Image 33
Stacks Image 41
Stacks Image 61
Stacks Image 63
Stacks Image 49
Stacks Image 73
Stacks Image 45
Stacks Image 77
Stacks Image 67